Programmet er for dig, som lever med eller har levet sammen med en misbruger.
Du kan deltage i programmet og terapien uanset om "din misbruger" er i behandling eller ej.
Bliv fri af tristheden og angsten - bliv glad igen uanset om "din misbruger" er rask eller ej.
Evidens baseret, afprøvet og effektivt

Hvorfor ikke give DIG SELV og din familie det bedste

Du kan få adgang til mine 35+ års erfaring med FAMILIE- og MISBRUGSbehandling fra Danmark og USA.

SBS dk flagUSA flagAFE3FA82-0632-4666-BD94-4EF7324E85AA_1_105_c

Design uden navn (21)

EN KURV FULD AF GULDÆG 

 

Jeg har i mere end 35 år gået "trinene til  en tilværelse med SINDSRO" - uanset omstændighederne.

Du er velkommen til at gå i mine fodspor.

Lad os vise, at vi som pårørende kan bevare vores gode liv, uanset om misbrugeren misbruger eller ej. 

Jeg er SÅ HELDIG, at jeg i 80-erne introducerede 12 trins FAMILIE PROGRAMMET og var en af pionererne, der opstartede Minnesota og 12 trinsprogrammet i Danmark 

 TAK🦋


Her finder du familie kurset - for dig der ønsker at leve i harmoni KLIK HER
TEST: Kender du disse symptomer? - Så er du formentlig medmisbruger

 ALLE GULDÆGGENE - samlet online på et sted!

Materiale er DIGITALT og tilgængeligt 24/7
Foredrag kan ses som video og/eller aflyttes som lydfiler

Intervention

Har du brug for at "din misbruger" motiveres til behandling? Susanne Bech Simonsen indførte begrebet og metoden  Intervention til Danmark og hun har mange år erfaring og MANGE "JA TAK TIL BEHANDLING" på cv'et. Kun de færreste afslår behandling, motiv og forklaringen er positiv og opmuntrende.  JUST CALL - jeg/vi vil være parat til at hjælpe.

Foredrag  

Foredrag, mere end 35,  og opgavehæfter.
Foredragene spænder over de emner som har betydning for dig som pårørende, ven eller nær familie. Foredrag er relateret til 12 trinsprogrammet. De 12 trin gennemgås også ved  foredrag.  Foredragene kan vises online på Smartphone eller computer - kan aflyttes som lydfil.

Gruppemøde (anonym)

 En gang om måneden er der online møde og ellers arrangeres løbende EKSTRA møde. Der kan arrangeres, som bonus service, at ekstern rådgiver er med online. 

Trinarbejde

Trin arbejde med foredrag til hvert af de 12 trin samt opgaver Der er 12 foredrag, som man kan lytte til i forbindelse med trinarbejde. Ekstern rådgiver kan give feedback, som en bonus service. Evt. sammen med fast rådgiver.

Speakermøde

TRÆNING OG OPSÆTNING AF ZOOM MØDER - Online
Vi inviterer inspirerende speaker ind på platformen. Emner kan være behandlingsorienteret eller sm inspiration til "det frie liv" uden misbrug.

Familierådgivning 1.1

12 TRINS MODELLENS familieprogram  (principperne i Al-Anon ) er i tidernes morgen startet af Susanne Bech Simonsen. Denne udsøgte rådgivning er her tilgængelig. 

Aftercare

Hvad gør vi "når fortidens tristhed banker på "? Hvad når misbrugeren har tilbagefald? Familien undervises i tilbagefaldssymptomer og hvordan man kommer videre. Der er en akut funktion - ved krise og alvorlig sygdom/tilbagefald eller fængsel. Familien skal klædes på til at håndtere situationen.

Praktik i Los Angeles

Gennem NON PROFIT www.startswithonetoday.com inviteres du til at give erfaring, styrke og håb til dem som stadig lider. Vi arrangerer ophold og praktikforløb i Los Angeles.
Institutionen www.fapacademy.com hjælper hjemløse på rette vej med bolig.

Foredrag og terapi

Søvn, depression, angst, stress, sorg, mobning, vrede, o.aSom ekstra kan der bookes online session med ekstern rådgiver; Susanne Bech Simonsen eller anden kompetent rådgiver. 

Stay in contact

Fællesskab og sikkerhedsnet. Som en bonus service tilbydes deltagelse i Facebook gruppe, hvor klienterne kan supporte hinanden og modtage inspiration. 

NY VIDEN og bedre udsigt

Vi følger med internationalt! - vi udvider horisonten med nye teknikker og inspiration.  Vores videokartotek og bog liste udvides løbende.

Mental support

Du modtager login til platformen www.go-emind.com - som med mere end 80 lydfiler, videoer og webinar giver dig frihed fra depression, angst, dårlig søvn, indre uro, smerter og andre fysiske og mentale udfordringer

Her finder du familie kurset - for dig der ønsker at leve i harmoni KLIK HER
Ja tak - jeg vil gerne kontaktes